Νέα από το διαδίκτυο 

Nomads: Ο νέος παίκτης αποκαλύπτει ποιους δεν «συμπαθεί» – Γιατί ο Μάνος Πίντζης σκέφτεται να αποχωρήσει

Ο νέος παίκτης του Nomads, Λευτέρης Χατζηιωάννου, έφτασε στις Φιλιππίνες και στο αποψινό επεισόδιο συνάντησε τις δύο ομάδες.

Αρχικά πριν φτάσει στην παραλία των Ωκεανών, μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού αποκάλυψε με ποιους παίκτες δεν ταιριάζει και ποιους ξεχωρίζει! «Εργάζομαι σαν personal tra…

iner. Έχω καταφέρει να αλλάξω τη ζωή πολλών ανθρώπων μέσα από τη δουλειά μου. Μπαίνω για την εμπειρία. Η Βασιλική Μιλλούση είναι η παίκτρια που νομίζω είναι πιο κοντά σε μένα και αυτόν που συμπαθώ περισσότερο είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Αυτός που νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να κερδίσω το έπαθλο. Δεν έχω μάθει να χάνω. Δεν φοβάμαι κάτι στο Nomads. Μπαίνω μέσα για να κάνω αυτό που ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια έφτασε στην παραλία των Ωκεανών και τους ανακοίνωσε πως θα είναι ο νέος παίκτης του Nomads. Τους ανέφερε πως αν επιθυμούν μπορούν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους και να στείλουν έναν από τους υπόλοιπους παίκτες στους Νομάδες της Φωτιάς. Αν όχι, θα ενταχθεί αυτόματα στην κόκκινη ομάδα.

Μετά από αυτό, ο Μάνος Πίντζης είπε στους συμπάικτες του πως αν τον στείλουν πίσω στους Νομάδες της Φωτιάς θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο:

Τι θα συμβεί τελικά;

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts