Νέα από το διαδίκτυο 

NOMADS: Η συνομιλία του Μάνου Πίντζη με την πρώην σύζυγό του και η ερώτηση της κόρης του που προκάλεσε αμηχανία

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο αποψινό επεισόδιο του ΝΟMADS με το  έπαθλο της επικοινωνίας που επιτρέπει στους παίκτες να συνομιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να βγάζει την ευαίσθητη πλευρά των μελών του Ωκεανού, που κέρδισαν στο σχετικό αγώνισμα.

Από τις στιγμές των παικτών ξεχώρισε…

εκείνη του Μάνου Πίντζη, ο οποίος συνομίλησε τηλεφωνικά με την πρώην σύζυγό του, Τζούλια Καστανά, από την οποία πήρε διαζύγιο στα τέλη του Ιούνη, λίγους μήνες πριν μεταβεί στο Palawan, μετά από επτά χρόνια γάμου και δύο παιδιά, την Τόνια και τον Μάριο.

Σηκώνοντας το τηλέφωνο, η Τζούλια ρώτησε τον Μάνο πώς είναι. «Βρεγμένος, κουρασμένος, καλά, άσχημα, όλα μαζί», απάντησε ο ηθοποιός και εκείνη, αφού του είπε «όλα καλά θα πάνε», έδωσε το τηλέφωνο στα παιδιά.

Εκτός από τα τυπικά, που έκαναν τον ηθοποιό να συγκινηθεί, μία ερώτηση της Τόνιας τον έκανε να… σαστίσει, όπως παραδέχθηκε. «Μπαμπά; Γιατί πήγες στους Ωκεανούς;», είπε η μικρή και εκείνος απάντησε πως έπρεπε να πάει να βοηθήσει γιατί «έφυγε ένα άλλο παιδάκι».

«Μου έχουν λείψει πάρα πολύ, όσο δεν πάει! Αλλά, από την άλλη, μου δίνουν δύναμη να είμαι εδώ και να κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ», παραδέχθηκε on camera ο παίκτης.

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα:

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts