Νέα από το διαδίκτυο 

My Style Rocks: «Μαλλιά κουβάρια» με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη η Ράμονα-Τα σχόλια που την εξόργισαν

Για ακόμα μία φορά ήρθε αντιμέτωπη με τους κριτές του My Style Rocks η Ραμόνα, που δεν έκρυψε την δυσφορία της για τα σχόλια που έκαναν για την εμφάνισή της, αλλά και την βαθμολογία που δίνουν σε συμπαίκτριές της, οι οποίες, κατά την γνώμη της, δεν παρουσιάζουν κάτι ενδιαφέρον με το στυλ τους.

Στ…

ο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ραμόνα ντύθηκε για γάμο στο Αμπού Ντάμπι και έδειξε εξαρχής τα… δόντια της στους κριτές, με το ποτήρια να ξεχειλίζει όταν άκουσε την κριτική της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

«Μου αρέσει αυτή η εικόνα, το τσαντάκι μου “χτυπάει”… Αυτό που μου “χτυπάει”, όμως, πιο πολύ είναι ότι αυτή η εικόνα γι’ αυτό που περιγράφεις είναι αδύναμη», άρχισε να λέει η κριτής και η παίκτρια την διέκοψε λέγοντας «έχετε πάει;».

«Εσείς τελικά έχετε πάει παντού, εγώ πουθενά. Δεν μπορώ να καταλάβω… Τι να βάλω; Να γίνω χριστουγεννιάτικο δέντρο;», συνέχισε η Ραμόνα, με την Αλεξάνδρα να της ζητά να σταματήσει για να ακούσει τι έχει να της πει. «Έχεις πάει σε γάμο εκεί;», ρώτησε η κριτής, με την παίκτρια να την διακόπτει συνεχώς.

Χωρίς να κρύβει την δυσφορία της, η παίκτρια έκανε παράπονα στην Ευαγγελία Αραβανή για την βαθμολογία των κριτών, λέγοντας πως η στυλίστρια «μου δίνει την εντύπωση ότι με αντιπαθεί πραγματικά», ενώ, πριν επιστρέψει στη θέση της, είπε «μην μου λέτε “δεν μπορείς να πας”. Και να μην το λέει ένας άνθρωπος που δεν έχει πάει. Να πει ότι αυτό δεν πάει με το άλλο, ναι, αλλά όχι να μου λέει “δεν μπορείς να πας”».

«Μιλάω για κάτι που το ξέρω πολύ καλά. Αν δεν ξέρω κάτι, δεν μιλάω. Λυπάμαι που, πριν ακούσεις μία ερώτηση, μιλάς. Έτσι χάνεις το 50%. Μόνη σου αποφασίζεις ότι δεν θέλεις το 100%, κανείς δεν σου το στέρησε. Λυπάμαι για σένα! Μιλάς πριν καν προλάβει κανένας να εκφράσει την άποψή του», σχολίασε η Αλεξάνδρα και, επισημαίνοντας πως οι κριτές είναι εκεί για όλες τις διαγωνιζόμενες, κατέληξε: «όταν δεν σου αρέσει μία άποψη, είναι σεβαστό, αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι αντικειμενική». «Μην λυπάστε για μένα, μην λυπηθείτε ποτέ! Με αυτά που έχω ακούσει από εσάς και τα 2, 3 που παίρνω, να συμφωνήσω με εσάς; Όχι! Δεν έχω έρθει εδώ επειδή δεν είχα τι να κάνω στο σπίτι, είναι σημαντικό για μένα το παιχνίδι», ανταπάντησε η Ραμόνα.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts