Νέα από το διαδίκτυο 

Kevin Spacey: Παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι gay μετά από κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης από ηθοποιό

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προχώρησε σε μία άκρως σημαντική κίνηση για τον ίδιο ως άνθρωπο και καλλιτέχνη.

Ο Kevin Spacey στα 58 του χρόνια με μία δημόσια επιστολή, έκανε το coming out του ως gay άντρας μετά από δηλώσεις του ηθοποιού Anthony Rapp. Ο τελευταίος συγκεκριμένα, μετά τη…

θύελλα που έχει προκύψει στο Hollywood είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον Spacey για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 14 ετών.

Ο «Frank Underwood» του House of Cards παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος, εξηγώντας πως αδυνατούσε να θυμηθεί το περιστατικό πίσω στο 1986.

Αναλυτικά σημείωσε:«Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο εάν συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την ειλικρινέστατη συγγνώμη μου για μία βαθύτατα ακατάλληλη και υπό μέθη συμπεριφορά. Και συγγνώμη για τα συναισθήματα που περιέγραψε ότι τον βάραιναν όλα αυτά τα χρόνια».

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να δρομολογήσω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Έχω αγαπήσει και έχω ρομαντικές εμπειρίες με άντρες στη διάρκεια της ζωής μου και έχω επιλέξει να ζω ως gay άντρας»

Δείτε την ανάρτησή του.

πηγή

| Bizznews.gr.

Related posts