Νέα από το διαδίκτυο 

H γκάφα της Τζένης Διαγούπη και ο ρόλος του αδελφού της

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα

Η Τζένη Διαγούπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Όταν Σβήνουν τα Φώτα στο θέατρο Πειραιώς 131 και μιλά στο People για κάθε «τελευταία φορά που…».

Συνέβη κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης;

Την περασμένη Κυριακή έπαθα «σεντόνι», ξέχασα δηλαδή τα λόγια μου π…

άνω στη σκηνή. Οι συνάδελφοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν λέγοντας τα λόγια μου. Ακόμα και τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο παίζαμε μαζί, δεν τον αναγνώριζα. Αυτό διήρκεσε ορισμένα δευτερόλεπτα, αλλά σε όλους μας φάνηκε αιώνας.

Κάνατε ένα όνειρό σας πραγματικότητα;

Δεν το έχω κάνει ακόμα. Το όνειρό μου δεν είναι στοχοποιημένο. Απεναντίας, έχει να κάνει με συνδυαστικούς παράγοντες, όπως η επαγγελματική και η προσωπική ζωή.

Χρειάστηκε να πάρετε μια μεγάλη απόφαση;

Πριν από κάποιους μήνες που είχα μείνει χωρίς δουλειά σε θέατρο και τηλεόραση, αποφάσισα να εργαστώ στο ταμείο της καφετέριας που διατηρεί ο αδελφός μου στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά. Ήταν μια ενδιαφέρουσα και συνάμα υπεύθυνη θέση. Θα το ξαναέκανα, αν χρειαζόταν.

Διαβάσατε μια αρνητική κριτική;

Συνήθως δεν διαβάζω τις κριτικές, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κριτική, είτε είναι θετική είτε αρνητική. Εγώ, από τη μεριά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Κάνατε μια μεγάλη γκάφα;

Έχω μεγάλη γκάφα να σας πω! Πριν από έναν περίπου μήνα είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου για να πάω στην καφετέρια του αδελφού μου. Εν αγνοία μου είχα κλείσει ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η τροχαία. Ευτυχώς, ο αδελφός μου περνούσε τυχαία από το σημείο και με ειδοποίησε ώστε να πάω έγκαιρα να το μετακινήσω.

Περισσότερα νέα και πλούσιο ρεπορτάζ στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα. 

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts