Νέα από το διαδίκτυο 

Gerard Butler: Απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Από την Έλγκα Νταϊφά

Συναντήσαμε τον Gerard Butler στο Λονδίνο και, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πόσες ανακρίβειες έχουν γραφτεί για τις ερωτικές σχέσεις του και τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του.

Στη ζωή σου εκτός από τη μαμά σου υπάρχουν και άλλες πολλές γυναίκες. Τα έντυπα είναι γεμάτ…

α με αφιερώματα σε πιθανές και απίθανες σχέσεις. Είσαι τόσο απαιτητικός και δυσκολεύεσαι να βρεις τη μία και καλή;

Από όσες γυναίκες έχουν γράψει ότι ήμουν μαζί ή ότι έχουν περάσει από τη ζωή μου σχεδόν καμία σχέση δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Μόλις μιλήσω με κάποια, αμέσως μου τη χρεώνουν ως φιλενάδα.

Στην Ελλάδα και όχι μόνο σε έχουν στην top λίστα με τους πιο σέξι άντρες. Νιώθεις καλομαθημένος; Κακομαθημένος από τις γυναίκες;

Ναι! Πολύ θα ήθελα να σου πω κάτι άλλο, αλλά… Ναι, είμαι κακομαθημένος από τις γυναίκες, τις αγαπάω. Μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά σε γυναίκες και περνάω καλά μαζί τους αλλά και αυτές μαζί μου. Χάρη στο δέσιμο που έχω με τη μαμά μου, εκτιμώ και θαυμάζω το γυναίκειο φύλο. Μπορεί στις ταινίες να υποδύομαι τον τύπο που σώζει τον πλανήτη, αλλά στην πραγματικότητα είμαι σαν ένα μικρό, χαμένο αγοράκι και όταν τα κορίτσια μού λένε «έλα, Gerry, να σου κάνουμε αγκαλίτσες», εγώ τι να κάνω; Υποκύπτω!

Με άλλα λόγια, είσαι ένας μικρός Gerry που θέλει αγάπες;

Ακριβώς! Είμαι ένας μικρός Gerry… Υποκύπτω και απολαμβάνω τα γυναικεία χάδια και αφήνομαι στις γλύκες τους.

Διαβάστε ολόκληρη την  συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα. 

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts