Νέα από το διαδίκτυο 

Fashion blogger δηλώνει: «Θα προτιμούσα την Καγιά από την Αραβανή στο My Style Rocks»

Η Ελένα Γαλύφα είναι από τις λίγες «fashion blogger» που έχουν την δική τους θέση, στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, με την δουλειά της να ξεχωρίζει. Η ίδια, ως γνώστης της μόδας, μίλησε στο περιοδικό YOU και σχολίασε, μεταξύ άλλων, ποια παρουσιάστρια θα ήθελε στο τιμόνι της εκπομπής, My Sty…

le Rocks.

«Πιο ευχάριστο για να το δεις ειναι το My Style Rocks από το Shopping Star. Μ’αρέσει η Ευαγγελία Αραβανή αλλά θεωρώ πως η Βίκυ Καγιά είναι περισσότερο ταυτισμένη με την μόδα, παρά η Ευαγγελία. Με άλλα λόγια, θα προτιμούσα την Βίκη Καγια στο My Style Rocks», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένα, καθώς σύγκρινε τα δύο τηλεοπτικά προγράμματα μόδας, που προβάλλονται, την φετινή χρονιά, στην ελληνική τηλεόραση.

Παράλληλα, η γνωστή «fashion blogger», την παίκτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, που αρκετές φορές έχει βρεθεί το κέντρου του σχολιασμού στα social media, εξαιτίας της συμπεριφοράς της. «Είναι φαινόμενο! Εντάξει κάπως έπρεπε να ξεπεταχθεί προς τα έξω το My Style Rocks και βρέθηκε η Ραμόνα. Η αλήθεια είναι ότι σε σύγκριση με τις υπόλοιπες κοπέλες προσπαθεί πάρα πολύ, αλλά είναι πολλές οι φορές που συμφωνώ με την κριτική της επιτροπής. Αυτό που δεν δέχεται τίποτα σε συνδυασμό με την αγένεια με τρελαίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts