Νέα από το διαδίκτυο 

Adele σε οίκο Burberry: «Ευχαριστώ που ντύσατε τον μεγάλο κ@λο μου!»

Με μοναδικό τρόπο ευχαρίστησε η Adele τον Burberry για τη συνεργασία τους, στέλνοντας το μήνυμά της στον Christopher Bailey που αποχωρεί από τον οίκο μετά από 17 χρόνια.

Δημοσιεύοντας στο Instagram της μία φωτογραφία του αποχωρήσαντα καλλιτεχνικού διευθυντή, αλλά και εμφανίσεις της με δημιουργίες…

του οίκου, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως, εκτός από μεγάλο ταλέντο και υπέροχη φωνή, έχει και εξαίσιο χιούμορ.

«Ο Christopher Bailey και ο Burberry ήταν ο πρώτος μεγάλος οίκος μόδας που έντυσε εμένα και τον μεγάλο κ@λο μου!», έγραψε στη λεζάντα, αυτοσαρκαζόμενη για  την πληθωρική σιλουέτα της και συνέχισε: «είναι τόσο ενθουσιώδης με τα βρετανικά ταλέντα και πάντα συνεργάστηκε μαζί μου πάνω στις ανασφάλειές μου για να φτιάξει ρούχα που αποτέλεσαν την υπογραφή μου και με έκαναν να αισθάνομαι υπέροχα! Σύντροφε, θα μας λείψεις, αλλά ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις στη συνέχεια. Σ’ αγαπώ!».

Christopher Bailey and Burberry were the first major fashion house to dress me and my big arse! He is so enthusiastic about all British talent and he always collaborated with my insecurities to create outfits for me that have become a signature for me and made me feel fucking great! Mate, you’ll be missed but can’t wait to see what you do next. Love x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις Νοέ 2, 2017, 9:45πμ PDT

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts