Νέα από το διαδίκτυο 

7 κομμάτια που δείχνουν τέλεια πάνω σου ό,τι νούμερο κι αν φοράς!

Σύμφωνα με την στυλίστρια πολλών διασήμων, Micaela Erlanger, όλα, ανεξαιρέτως, τα φορέματα σε Α γραμμή είναι (σοφά) σχεδιασμένα για να σας κάνουν τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο καλοσχηματισμένη. Όπως μάλιστα υποστηρίζει, οτιδήποτε στενεύει στη μέση και ανοίγει προς τα κάτω, σας δίνει, αβίαστα, …

πιο θηλυκό σχήμα. Είτε έχετε καμπύλες από τη μέση και κάτω, είτε είστε πιο μονοκόμματη, μια γραμμή Α θα τονίσει τα πιο δυνατά σημεία του σώματός σας.

Το κόκκινο χρώμα

Είτε σε μπλούζες, είτε σε φορέματα, είτε σε σορτσάκια, είτε σε παντελόνες, το κόκκινο χρώμα χαρίζει. Τι χαρίζει; Τα πάντα. Ισως, μάλιστα, να έχετε παρατηρήσει ότι όταν επιλέγετε κάτι κόκκινο από τη ντουλάπα σας και βγαίνετε έξω με αυτό, νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθησή. Αυτό συμβαίνει γιατί, σύμφωνα με μία έρευνα του περιοδικού Journal of Personality and Social Psychology, το να φοράμε κόκκινο, μας κάνει όχι μόνο να ξεχωρίζουμε, αλλά να φαινόμαστε αυτομάτως πιο ελκυστικές στους γύρω μας.

Οι μπλούζες που αφήνουν τους ώμους ακάλυπτους

Αν νιώθετε ότι θέλετε να αφήσετε ακάλυπτο μόνο ένα σημείο του σώματός σας για να δώσετε μια πιο σέξι πλην κομψή χροιά στο λουκ σας, τότε αυτό πρέπει να είναι ο ώμος. Σύμφωνα με την Sarah Ruston, του Net-a-Porter είναι το σημείο που κολακεύει περισσότερο γιατί, όπως λέει, δεν υπάρχει γυναίκα χωρίς υπέροχους ώμους.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts