Νέα από το διαδίκτυο 

Χανιά: Τέλος εποχής για τη Ryanair – Η τελευταία πτήση και η selfie – ΕΙΚΟΝΕΣ

image
Η τελευταία πτήση του αεροσκάφους που αποτελούσε το σκάφος βάσης της Ryanair στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σηματοδοτώντας το -προσωρινό ή οριστικό- τέλος εποχής της παρουσίας της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας στα Χανιά κατά τη χειμερινή περίο…

δο. Το αεροσκάφος ταξίδεψε από Αθήνα προς Χανιά πραγματοποιώντας το τελευταίο -μέχρι νεωτέρας- δρομολόγιο της Ryanair στη συγκεκριμένη γραμμή.

Μάλιστα, οι επιβάτες συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο αίτημα των αεροσυνοδών για μία ομαδική selfie φωτογραφία, την οποία παρουσιάζει σήμερα, το HANIA.news.

image

Στη συνέχεια, το αεροσκάφος παρέμεινε για λίγη ώρα στο «Δασκαλογιάννης» και αναχώρησε, δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα αποτελέσει το πέμπτο σκάφος βάσης της Ryanair στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, στο οποίο η εταιρεία «μεγαλώνει» και αναβαθμίζει την παρουσία της.  Ryanair

Ryanair

Αναχωρώντας από το «Δασκαλογιάννης» χθες τη νύχτα, το συγκεκριμένο αεροσκάφος μετέφερε ορισμένα μόνο από τα -40 συνολικά- στελέχη και τις εργαζόμενες της εταιρείας που διέμεναν μόνιμα στα Χανιά από τον Απρίλιο του 2013, όταν η Ryanair δημιούργησε τη βάση της εδώ, ξεκινώντας δρομολόγια αρχικά προς Θεσσαλονίκη (το καλοκαίρι του 2013) και εν συνεχεία προς Αθήνα (το 2014) και προς Πάφο. 

image

Εμφανώς συγκινημένες ήταν οι αεροσυνοδοί, που έφτασαν χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» προκειμένου να ταξιδέψουν προς την Αθήνα. 

image

Οι κοπέλες εμφανίστηκαν εμφανώς στεναχωρημένες από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, που έχει ως αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τα Χανιά, τόπο παραμονής τους, τα τελευταία χρόνια.

image

Related posts