Νέα από το διαδίκτυο 

Το Μπόλιγουντ στη Νάξο -Εντυπωσιακές εικόνες από τα γυρίσματα [εικόνες]

Η μεγάλη Ινδική κινηματογραφική παραγωγή επέλεξε την Νάξο για να γυρίσει κάποιες σκηνές από μία νέα ταινία, όπου οι λάτρεις του Μπόλιγουντ αναμένουν πως και πως, καθώς σε αυτή θα συμμετέχει ένα πολύ αγαπητό κινηματογραφικό ζευγάρι, ο Σάλμαν Καφ και η Κατρίνα Κάιφ.

Στο νησί βρίσκονται, λοιπόν, …

αυτές τις μέρες περισσότεροι από 200 τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές και υπεύθυνοι της παραγωγής για τα γυρίσματα ενός τραγουδιού και κάποιων σκηνών από την ταινία.

 

Ήδη στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές, τον Σάλμαν Καν και την Κατρίνα Κάιφ, καθώς το κινηματογραφικό ζευγάρι έχει 5 χρόνια να εμφανιστεί μαζί στην μεγάλη οθόνη, πραγματοποιώντας τώρα ένα μεγάλο come back.

Το casting με τα 200 άτομα θα παραμείνει για 4 μέρες στο νησί, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται πόσο μεγάλη είναι η παραγωγή που έχει έρθει στην Νάξο για να καλύψει μόλις 5 λεπτά από τον συνολικό χρόνο της ταινίας ( η οποία αν κρίνουμε από άλλες ταινίες Μπόλιγουντ θα είναι μεγάλης διαρκείας).

Το τραγούδι που θα περιλαμβάνει εικόνες από την Νάξο, θα ανέβει σε λίγες μέρες και στο You Tube,στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών για την ταινία, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το τουριστικό «προφίλ» του νησιού.

Όσον αφορά, το «γιατί» επιλέχθηκε το νησί για την συγκεκριμένη ταινία, ο εκτελεστικός παραγωγό της ταινίας Χρήστο Γιώτη, ανέφερε στο Naxostime.gr πως σημαντικό ρόλο έπαιξαν η γεωμορφολογία της περιοχής και κυρίως, «η συνέπεια λόγων και πράξεων των ανθρώπων με τους οποίους υπήρξε επικοινωνία στη Νάξο».

Τέλος τα αγγλικά site με θεματολογία Bollywood, όπως το BollywoodLive.com, έχουν ήδη γράψει άρθρα για το νησί μας, εκθειάζοντας το τόσο για τις υπέροχες θάλασσες του, όσο και για τα γραφικά τοπία του.

Πηγή: naxostimes.gr, Bollywoodlive.com

Διαβάστε περισσότερα

Related posts