Νέα από το διαδίκτυο 

Τηλεοπτικές άδειες: Πέντε «παλιοί» και ένας νέος υποψήφιος-Τι θα γίνει με το MEGA

Τελικά την διαφορά στη νέα διαδικασία χορήγησης τηλεοπτικών αδειών δεν την έκαναν οι φήμες αλλά η έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Κι αυτό γιατί αυτό που πραγματικά προκάλεσε αίσθηση και είχε δραματική εξέλιξη στην διαδικασία της υποβολής φακέλων για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν η απόφαση των με…

τόχων του Mega να μην καταθέσουν υποψηφιότητα και όχι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μάρης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ΕΣΡ ως υποψήφιος καναλάρχης.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών εξελίχθηκε ομαλά, δεν θύμιζε σε τίποτα την προηγούμενη απόπειρα όπου τα ευτράπελα έδιναν κι έπαιρναν κι εκεί που πολλοί περίμεναν πολλούς μνηστήρες τελικά εμφανίστηκαν λιγότεροι κι από τις τηλεοπτικές νύφες: Τα πέντε τηλεοπτικά κανάλια που ήδη εκπέμπουν, δηλαδή ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, Ε, Alpha, Star και η εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική η οποία εκπροσωπεί τον κ. Φίλιππο Βρυώνη. Έτσι μία άδεια έμεινε «ορφανή» και γι αυτό όπως ήταν γνωστό εξ αρχής το ΕΣΡ θα την επαναπροκηρύξει με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά αν προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον από τους φακέλους που έχουν ήδη κατατεθεί αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκηρυχθούν περισσότερες από μία άδειες. Αλλά αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες ίσως και εβδομάδες.

Πάντως η απόφαση του ΕΣΡ…

Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr

πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Related posts

Leave a Comment