Νέα από το διαδίκτυο 

Τέλος η Super League απο τη Nova

Με βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος της Super League ισοδυναμεί η απόφαση της Forthnet (NOVA) να δηλώσει προς το Χρηματιστήριο ότι δεν θα ενδιαφερθεί περαιτέρω για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του πρωταθλήματος με τη μορφή της κεντρικής διαχείρισης, όπως συνέβαινε ως φέτος…

, αλλά πλέον θα διαπραγματευθεί απευθείας με τους συλλόγους των οποίων επιθυμεί να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων τους.

Σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, προχώρησε η εταιρεία Forthnet A.Ε. ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts

Leave a Comment