Νέα από το διαδίκτυο 

Συγκινεί η Σάννυ Μπαλτζή: «Εδώ και δύο χρόνια ζω σε ένα πένθος»

Συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά παραχώρησε η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία μίλησε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, αλλά και της τραγουδίστριας, Αρλέτας. 

Αναφερόμενη στον χαμό του πρώην της, Νίκου Τριανταφυλλίδη τόνισε: «Η συνειδητοποίηση ότι δεν θα δεις έναν άνθρωπο ποτέ ξανά, είναι πολύ άγρι…

ο. Εδώ και δύο χρόνια ζω σε ένα πένθος. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται. Υπάρχουν τα παιδιά μας, υπάρχουν οι άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη, αλλά είναι κάτι πολύ άγριο ο θάνατος, πολύ σκληρό και πολύ ύπουλο. Ακόμα πιο δύσκολο για ένα παιδί».

Ιδιαίτερα συγκινημένη, μίλησε για την Αρλέτα, αποκαλώντας την “μητέρα” της. Οι δύο τους γνωρίζονταν 20 ολόκληρα χρόνια:  «Ήταν η δεύτερη μητέρα μου. Είναι λίγο σκληρό, αλλά ήταν μια πρόβα θανάτου για έναν κοντινό μου άνθρωπο. Πολύ σκληρό, οδυνηρό. Η Αρλέτα με το που ήρθα στην Αθήνα, άνοιξε το σπίτι της, την αγκαλιά της, με πάντρεψε. Ήταν και κουμπάρα μου. Ήταν ένα μαύρο καλοκαίρι. Βλέπεις ότι δεν φεύγουν ποτέ από κοντά σου οι άνθρωποι που αγάπησες πραγματικά και σε αγάπησαν. Τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή μου τους κουβαλάω πάντα. Περνώντας ο καιρός η απώλεια είναι μεγαλύτερη.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts