Νέα από το διαδίκτυο 

Σίσσυ Φειδά: Αποκαλύπτει πόσο χρονών είναι και μιλά για τη διαφορά ηλικίας με το σύζυγο της

Η Σίσσυ Φειδά απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή και την κορούλα της και η τηλεόραση δεν της λείπει καθόλου. «Μετά τη μικρή έχει εξαφανιστεί αυτό, γιατί έχει άλλες απαιτήσεις η τηλεόραση. Εγώ δηλαδή κοιτάω να τελειώσω από το γραφείο γρήγορα και να πάω να την πάρω αγκαλίτσα να είμαστε μαζί. Ούτε καλ…

έσματα, ούτε προσκλησεις… ελάχιστα. Κατά καιρούς είχα προτάσεις από την τηλεόραση, αλλά σε άλλα shows και προγράμματα στα οποία δεν μπορούσα να συμμετάσχω. Ήταν ως επί το πλείστον εκτός αντικειμένου».

imageΗ interior designer αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα της διαφοράς ηλικίας μιας και έχει 11 χρόνια διαφορά από το σύζυγο της. 

Η interior designer αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα της διαφοράς ηλικίας μιας και έχει 11 χρόνια διαφορά από το σύζυγο της. «Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άντρες. Υπάρχει «θέμα» γιατί μία γυναίκα ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από έναν άντρα. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και ξέρει ο καθένας τι θέλει, τότε τα άλλα προσπερνιούνται και μαθαίνεις να ζεις και να τα δουλεύεις μέρα με την ημέρα. Σε λίγο θα γίνω 44 και νιώθω άνετα.»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα

Related posts

Leave a Comment