Νέα από το διαδίκτυο 

Νωρίτερα φέτος η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ηράκλειο

Νωρίτερα από ποτέ θα γίνει φέτος η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ, Γιώργος Τσαγκαράκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανόλη Αργυράκη η φωταγώγηση του δέντρου(είναι η ίδια συστάδα 5 δέντρων με πέρυσι) θα γ…

ίνει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, μαζί με την έναρξη δράσεων του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου.

«Φέτος το εορταστικό χωριό του Δήμου Ηρακλείου, θα είναι ανοικτά 37 μέρες, από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 7 Ιανουαρίου 2018» ανέφερε ο κ. Τσαγκαράκης, κάνοντας επιπλέον λόγο και για την σκληρή δουλειά που κάνει η  ομάδα δημιουργίας του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου και οι υπηρεσίες του Δήμου για να στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας ένα πρωτότυπο και χριστουγεννιάτικο σκηνικό, το οποίο από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του θα αποτελέσει πόλο έλξης αλλά και πηγή χαράς για όλους τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των εορτών.

«Το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο φέτος», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ «θα είναι μεγαλύτερο σε έκταση, θα έχει 70 σπιτάκια, θα έχει πολλές αισθητικές αλλαγές, συγκινητικές εκπλήξεις και θα αποτελέσει πόλο χαράς και ψυχαγωγίας για μικρούς, μεγάλους, επισκέπτες, χειμερινούς τουρίστες αλλά και επιχειρηματίες.Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να νοικιάσουν εμπορικούς οικίσκους μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.2813409853, κ. Φλουρή Άσπα».

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα γίνει 1η Δεκεμβρίου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, ενώ θα ακολουθήσει ένα πλούσιο πολιτιστικό  πρόγραμμα «έκπληξη» για την ημέρα πρεμιέρας των λειτουργών του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου.

ekriti

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts