Νέα από το διαδίκτυο 

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό σε Τσοχατζόπουλο και Σμπώκο ζήτησε η εισαγγελέας

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Άκη Τσοχατζόπουλο και στον Γιάννη Σμπώκο ζήτησε η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τις μίζες των εξοπλιστικών. Αντίθετα για τους υπόλοιπους 14 κατηγορουμένους -συμπεριλαμβανομένων της Βίκυς Σταμάτη και της Αρετή…

ς Τσοχατζόπουλου- που κρίθηκαν ένοχοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρότεινε να τους χορηγηθεί είτε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, είτε αυτό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, είτε και τα δυο σε 6 από αυτούς.

Η πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού και η τοποθέτηση του αναπληρωτή εισαγγελέα σύμφωνα με την οποία δεν πρέπει να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου στον Άκη Τσοχατζόπουλο γιατί κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του μεθόδευσε την δημιουργία της υποδομής για τη νομιμοποίηση του μαύρου χρήματος, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού.«Εδώ ακούσαμε μυθεύματα, πού τα βρήκατε αυτά; Είναι δικαστήριο εδώ δεν μπορούν να λέγονται αυτά. Αυτά είναι μυθεύματα, από που και ως που; Ντροπή σου!» είπε προς την έδρα ο πρώην υπουργός φανερά εξοργισμένος.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts