Νέα από το διαδίκτυο 

Νέο σκάνδαλο για τον Kevin Spacey: Δείτε πόσοι τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση από το House of Cards

Απίστευτες εξελίξεις στην υπόθεση του Kevin Spacey, μετά από όσα συνέβησαν στις αρχές της εβδομάδας. Ο πρωταγωνιστής του House of Cards εξομολογήθηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον Anthony Rapp.

Το συγκεκριμένο συμβάν έγινε, όταν ο Rapp ήταν…

μόλις 14 ετών, γεγονός που έκανε τον ηθοποιό να βρεθεί στο στόχαστρο. Χθες λοιπόν μέσω του Variety ένας 46χρονος κατηγόρησε τον Σπέισι για απόπειρα βιασμού, όταν ήταν και αυτός μόλις 14 ετών, ενώ λίγες ώρες αργότερα το CNN δημοσιοποίησε τις καταγγελίες οκτώ μελών του συνεργείου του House of Cards!

Πρόκειται για περιστατικά που έχουν λάβει χώρα την τελευταία πενταετία, όσο βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα η σειρά. Όλοι τους θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και περιγράφουν τη συμπεριφορά του Spacey ως «συμπεριφορά αρπακτικού που έκανε το περιβάλλον εργασίας τοξικό».

Οι περιγραφές και των οκτώ μελών πραγματικά προκαλούν αίσθηση για τις πράξεις του ηθοποιού. Ένας εκ των βοηθών παραγωγής εξομολογείται: «Την ώρα που πηγαίναμε με το αυτοκίνητο στο γύρισμα, ο Spacey έβαλε το χέρι του στο παντελόνι μου. Είχα σοκαριστεί. Ήταν ένας άνθρωπος σε πολύ ισχυρή θέση στη σειρά και εγώ ο τελευταίος τροχός της αμάξης».

 

πηγή

| Bizznews.gr.

(Διαβάστε περισσότερα)

Related posts

Leave a Comment