Νέα από το διαδίκτυο 

Γιατί περπατά ο κόσμος με βροχή πάνω στην γέφυρα της Βίστριζας;;;

Πόσοι λόγοι άραγε υπάρχουν και συνέβη αυτό;;;

Μία πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία στη Γέφυρα της Βίστριζας στον Δήμο Μακρακώμης. Οι ΦΩΤΟΕΚΔΡΟΜΕΙΣ, πάνω από 100 άτομα, (δείτε εδώ σχετικό άρθρο) που πραγματοποίησαν φωτογραφική εκδρομή  στην Δυτική Φθιώτιδα την Κυριακή 21/1/2018 και κατέληξαν στην πόλη…

της  Σπερχειάδας για ξενάγηση στα αξιοθέατα  και μετά  φαγητό και ψυχαγωγία.

Όταν τα δύο λεωφορεία έφτασαν  στη γέφυρα της Βίστριζας στον ποταμό Ίναχο ερχόμενοι από την Ιεραά Μονή Αγάθωνος , επειδή υπάρχει η πινακίδα που ενημερώνει ότι η διέλευση γίνεται με ευθύνη των οδηγών, ο κόσμος έπρεπε να κατέβει για να περάσουν την γέφυρα.  Εκείνη την ώρα έβρεχε οπότε οι εκδρομείς με τις  ομπρέλες στα χέρια  πέρασαν την γέφυρα και θαύμασαν την ομορφιά του τοπίου, φωτογραφίζοντας το. Οι δε οδηγοί, πέρασαν την γέφυρα  με τα λεωφορεία τους διαδοχικά χωρίς τους επιβάτες  και ευτυχώς δεν υπήρξε πρόβλημα  τους οποίους παρέλαβαν μετά την γέφυρα.

Να σημειωθεί ότι αναφορικά με την κατάσταση της γέφυρας  και την πινακίδα, συχνά δίδονται χρήματα για την εκτροπή των νερών ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Το ερώτημα όμως παραμένει. Ποιος οδηγός θα μπει σε τέτοια διαδικασία όταν στην ουσία τον ενημερώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος έστω και ελάχιστος….;;;; Και αυτό δεν είναι ένα ή δύο αλλά τέσσερα χρόνια που συμβαίνει. Ο Δήμος Μακρακώμης αυτή την είσοδο για την Σπερχειάδα και τον υπόλοιπο Δήμο από την Μονή Αγάθωνος  στην ουσία  την έχει με ένα μεγάλο ερωτηματικό…!!!

Αναφορικά με τους ΦΩΤΟΚΕΔΡΟΜΕΙΣ και την επίσκεψη τους στην Δυτική Φθιώτιδα, θα ακολουθήσουν σχετικά άρθρα.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts