Νέα από το διαδίκτυο 

Γιάννης Πλακιωτάκης: Η κυβέρνηση βάζει συνεχώς στόχους αλλά δεν τους επιτυγχάνει

«Η κυβέρνηση συνεχώς βάζει στόχους αλλά δυστυχώς δεν τους επιτυγχάνει», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, προσθέτοντας ότι «το αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι επίκαιρο όσο ποτέ».

Ερωτηθείς από το ΑΠΕ για το αν θα κλείσει η 3η αξιολόγηση μέχρι το τέλος του χρόνου, ο κ. …

Πλακιωτάκης εκτιμά ότι «είναι απίθανο να ολοκληρωθούν τα 95 προαπαιτούμενα πριν το τέλος του 2017».

Μιλώντας για τη δυνατότητα της χώρας να δανείζεται από τις αγορές, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ότι «το ζητούμενο δεν είναι αν θα δανείζεται αλλά με τι όρους θα δανείζεται».

Στο ερώτημα «εάν υπάρχει ιδεολογική σύγχυση στη ΝΔ» ο κ. Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι «σε ένα μεγάλο φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα εξουσίας είναι φυσικό να εκφράζονται πολλές απόψεις. Αυτό δεν σημαίνει ιδεολογική σύγχυση».

Σε σχέση, επίσης για το εάν «απαιτείται συνεννόηση σε μείζονα θέματα όπως τα εθνικά», ο κ. Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι «ο διάλογος και η συνεννόηση είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας».

Αναφερόμενος, τέλος, στη διαγραφή της κ. Παπακώστα, ο Γιάννης Πλακιωτάκης δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «το θέμα διογκώθηκε για επικοινωνιακούς λόγους» και προσθέτει «σε καμία περίπτωση δεν διασαλεύει την ενότητα της παράταξης».

Διαβάστε περισσότερα

Related posts