Νέα από το διαδίκτυο 

Βασιλική Μιλλούση: Τα δώρα που έκαναν αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Είχε ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσει ή να πάρει κάποια λόγια από τους δικούς της ανθρώπους. Η Βασιλική Μιλλούση τις τελευταίες ημέρες δυσκολευόταν σημαντικά στο Palawan και όχι άδικα.

Ο Γρηγόρης της έδωσε ένα τσουβάλι πριν το αγώνισμα επάθλου, το οποίο άνοιξε λίγο μετά on camera. «Αυτή ε…

ίναι η κολόνια από έναν πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο. Και αυτό επίσης. Θα το φοράω συνέχεια γιατί είναι μπλε…», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Όπως είναι γνωστό η Βασιλική και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια του αθλητισμού. Πρόσφατα μάλιστα ο Λευτέρης είχε αποκαλύψει στο Γιώργο Λιάγκα: «Τα μέσα μας χώρισαν, τα μέσα μας τα ξαναβρήκανε… Οπότε μάλλον εκείνοι ξέρουν καλύτερα από εμάς. Σίγουρα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία. Με τη Βασιλική ήμασταν πολλά  χρόνια φίλοι και  πριν να είμαστε μαζί. Μπήκε στο NOMADS και έχουμε μείνει εκεί. Το μέλλον δεν μπορώ να το προβλέψω».

Εκτός αυτού είχε δώσει ίσως την πιο «ιπποτική» απάντηση για την Βασιλική, τονίζοντας: «Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να κοιτάξεις τη ζωή σου».

Η παίκτρια των Νομάδων του Ωκεανού λοιπόν ανέφερε για την κολόνια που έλαβε: «Το άρωμα είναι του καλού μου και επειδή ξέρει ότι έχω μεγάλη αδυναμία στις μυρωδιές και ότι όλες μου οι εικόνες και οι θύμισες… και γενικότερα ξέρει ότι έχω μεγάλη αδυναμία στις μυρωδιές, ξέρει ότι αυτό θα με φέρει αμέσως κοντά του. Το βραχιόλι θα το φοράω  για να μου δίνει δύναμη».

Όπως φαίνεται λοιπόν παρά τα όσα γράφονται το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί!

Τα υπόλοιπα δώρα που συγκίνησαν την Ολυμπιονίκη μας ήταν μία κούκλα Superman, που είναι ο αγαπημένος ήρωας του ανιψιού της, μία ζεστή μπλούζα και το τετράδιό της για να γράφει τις σκέψεις της.

Δείτε το βίντεο.

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts