Νέα από το διαδίκτυο 

Απίστευτο κράξιμο στη Σπυροπούλου: Πώς έκοψε δρόμο στον μαραθώνιο και την πήραν χαμπάρι [φωτο]

Κοινοποίηση στο Facebook

Κάντε Tweet στο Twitter


image

Σάλος ξέσπασε μετά τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον μαραθώνιο της Αθήνας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δηλώσει πολλάκις είτε στις εκπομπές που παρουσίαζε είτε μέσω των social media της ότι αθλείται συστηματικά. Τρέχε…

ι, κάνει θαλάσσιο σκι και personal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ πρόσφατα (στις 22.10) σε γνωστό δρομικό event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το Ladies Run που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία ο Κίμωνας Φραγκάκης, έτρεξε τα πέντε χιλιόμετρα με αφετηρία και τερματισμό το Astir Beach σε 36 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα.

Πώς μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες σημείωσε τέτοια βελτίωση και έτρεξε τα 5km WIND σε 23 λεπτά, είναι ένα ερώτημα.

Ας δούμε τι συνέβη, κάνοντας τον… Πάνο Σόμπολο του Μαραθωνίου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αριθμό συμμετοχής 78278 βρίσκεται στην εκκίνηση των πέντε χιλιομέτρων στις 12 Νοεμβρίου.

Τερματίζοντας ποστάρει την επίμαχη φωτογραφία με 10,411 καρδούλες με την λεζάντα: Είμαι πολύ χαρούμενη για τη φετινή μου συμμετοχή και ακόμα περισσότερο για το ρεκόρ συμμετοχών στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού».


image

Ωστόσο, τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία στο Instagram δεν ήταν τα αναμενόμενα: “Το ξέρεις πως είχες πάνω σου ηλεκτρονικό chip που κατέγραφε τη διαδρομή που ΔΕΝ ακολούθησες?! Το app της διοργάνωσης δείχνει πως έτρεξες ένα χιλιόμετρο”.

Είναι ένα χαρακτηριστικό από το πλήθος της γιούχας.

Προσωπικό αγαπημένο το εξής σχόλιο: “Ορισμένοι μετατρέπουν το 1 χιλιόμετρο σε 5 και ύστερα κοροϊδεύουν εμάς που κάνουμε τους 12 ποντους 20… υποκρισία παντού».


image

Δεν παίρνουμε θέση και δεν βρήκαμε μάρτυρες να μας επιβεβαιώσουν αν έκοψε δρόμο και τερμάτισε μόνο για το #photo_opportunity, ωστόσο σε περίπτωση που έβγαλε το πεντάρι σε 23 λεπτά και έμεινε το μακιγιάζ της αναλλοίωτο- όπως στην φωτογραφία που ανέβασε μπορεί να μας στείλει τις μάρκες των προϊόντων να τα αγοράσουμε;


image

Related posts

Leave a Comment