Νέα από το διαδίκτυο 

Αγωγή κατά του ΣΚΑΪ από την Ελεονώρα Μελέτη-Το ποσό που ζητάει

Οι δύο πλευρές δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια.

Η παρουσιάστρια στρέφεται κατά του καναλιού του Φαληρού με το οποίο συνεργαζόταν μέχρι το καλοκαίρι. Πριν από λίγες μέρες έφτασε στο κανάλι η αγωγή της κατατεθειμένη στο μονομελές πρωτοδικείο Πειραιά.

Η δημοφιλής παρουσιαστρία που διανύει της …

καλύτερες μέρες της ζωής της, ούσα έγκυος ζητά για μισθούς ποσό της τάξης των 17.065,26 ευρώ, ενώ για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης 30.000 ευρώ. Μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και τα δικαστικά έξοδα, το ποσό αγγίζει ή και ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.

Η Ελεονώρα Μελέτη ισχυρίζεται στην αγωγή της ότι προσελήφθη προφορικά την 1η Απριλίου ενώ η συμφωνία έγινε γραπτή στις 12 Μαΐου 2017. Όπως αναφέρεται είχε συμφωνήσει με το κανάλι για την παρουσίαση νέα καθημερινής εκπομπής ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα απορρίποντας άλλες προτάσεις, αλλά η εν λόγω συμφωνία διεκόπη απρόσμενα και άνευ λόγου.

Όπως αναφέρει στην αγωγή της: «Παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σταθμό την περαιτέρω συνεργασία, αντιμετώπισα μια αδιάφορη και επιθετική στάση, σε σημείο να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους του καναλιού, οι οποίοι με απέφευγαν επιμελώς και εξακολουθητικώς. Αίφνης την 28η Αυγούστου το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί μου και εντέλει την 31η Αυγούστου μου ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τη μεταξύ μας σύμβαση, ενώ την ίδια ημέρα δήλωσε ψευδώς έναντι των αρμοδίων αρχών την οικειοθελή αποχώρησή μου ενώ ουδέποτε συνέβη αυτό».

Στη συνέχεια γίνεται λόγος και για την εγκυμοσύνη της: «Ως προελέχθη κυοφορώ ήδη από την 7.7.2017 και το γεγονός της εγκυμοσύνης μου καθιστά άκυρη την απόλυσή μου, η οποία μετά ταύτα τυγχάνει πολλαπλώς άκυρη. Η γνώση της κατάστασής μου σαφώς και υπήρχε στο κανάλι. Σκοπίμως και εν αγνοία μου προσέδωσε ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης, δεν εγένετο καν επίκληση σπουδαίου λόγου όπως απαιτεί ο νόμος».

Η εν λόγω αγωγή θα εκδικαστεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Related posts