Νέα από το διαδίκτυο 

Έρχεται συνεργασία της Rihanna και του Pharrell Williams τις επόμενες ώρες; • Hit Channel


Συναγερμός! Θα συνεργαστεί η Rihanna με τον Pharrell Williams;

Ο Pharrell Williams ίσως είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως ένα ολοκαίνουριο single που θα συμμετέχει η Rihanna.

Και με το «λίαν συντόμως» εννοούμε… αύριο, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ο παραγωγ…

ός χρησιμοποίησε το Twitter για να προειδοποιήσει – ενημερώσει το κοινό με ένα αινιγματικό μήνυμα: «Συντονιστείτε στο “Beats1” αύριο στις 9:00 π.μ. (ώρα Αμερικής) / το μεσημέρι (ώρα Ευρώπης).»

Το «Beats» είναι το ραδιόφωνο της Apple Music, στο οποίο συνηθίζεται να πραγματοποιείται η πρώτη μετάδοση πάρα πολλών ακυκλοφόρητων τραγουδιών.

Turn on @beats1 tomorrow at 9a PT / noon ET.

— Pharrell Williams (@Pharrell) October 31, 2017

Ένα στέλεχος του iTunes, η Doro Daenerys, πρόσθεσε περισσότερο μυστήριο με την ακόλουθη δημοσίευση στο Twitter, η οποία διαγράφηκε στη συνέχεια:

«Μόλις άκουσα ένα νέο NERD τραγούδι με τη Rihanna. “Ραπ-άρει”.»

Οι «N*E*R*D» (ακρωνύμιο του «No-one Every Really Dies»), για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα αμερικανικό funk – rock συγκρότημα, όπου είναι μέλος ο Pharrell Williams μαζί με τους Chad Hugo και Shay Haley.

Η φήμη περί μουσικής συνάντησης της Rihanna με τον Pharrell Williams διαδίδεται έντονα τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στις τάξεις του κοινού της 29χρονης τραγουδίστριας.

Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι η ιστοσελίδα «RihannaDaily», η οποία έχει επαφή με την ομάδα της «RiRi», δημοσίευσε πριν λίγο τρεις φωτογραφίες της μαζί με τον Pharrell Williams;

#throwback @rihanna x @Pharrell pic.twitter.com/7TMgfurk8K

— RihannaDaily.com (@RihannaDaily) October 31, 2017

Μία συνεργασία ανάμεσα στη Rihanna και στον Pharrell Williams φαντάζει ιδανικό σενάριο και δημιουργεί την απορία γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί πότε μέχρι σήμερα.

Θα συμβεί τις επόμενες ώρες;

Είμαστε σε επιφυλακή και περιμένουμε με αγωνία να το ανακαλύψουμε!

Διαβάστε ακόμα: Η Rihanna στο Νο1 των 50 κορυφαίωνκαλλιτεχνών pop τραγουδιών όλων των εποχών

Rihanna (crown) - Hit Channel

πηγή

| Bizznews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts