Νέα από το διαδίκτυο 

Έκοψαν διαφημιστικό σποτ κατά του Τραμπ (video)

Το Fox News ανακοίνωσε ότι δεν θα προβάλλει πλέον διαφημίσεις ενός ευκατάστατου Δημοκρατικού χορηγού ο οποίος υποστηρίζει την αποπομπή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ λόγω των ισχυρών αρνητικών αντιδράσεων από τους τηλεθεατές.

Μία αρνητική αντίδραση προήλθε από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος …

έγραψε στο twitter ότι ο χορηγός Τομ Στέγιερ είναι «άθλιος και εντελώς ξεχασμένος».

Ο δισεκατομμυριούχος Στέγιερ καλεί μέσω διαφημιστικού τούς τηλεθεατές να υπογράψουν μία αίτηση με την οποία ζητείται η αποπομπή του Ντόναλντ Τραμπ. Ο δικηγόρος του ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν υπογράψει την αίτηση.

Trump threatens our Constitution, our freedoms, and our lives. It’s time to begin impeachment proceedings. Join us. https://t.co/L5Azj0p6oA pic.twitter.com/rqQkt2aMn8

— Tom Steyer (@TomSteyer) 20 Οκτωβρίου 2017

«Άνθρωποι στο Κογκρέσο και την ίδια την κυβέρνηση γνωρίζουν ότι αυτός ο πρόεδρος είναι ένας ξεκάθαρος κίνδυνος, είναι νοητικά ασταθής και οπλισμένος με πυρηνικά όπλα και δεν κάνουν τίποτα για αυτό» λέει ο Στέγιερ στη διαφήμιση που έχει προβληθεί επίσης από το CNN και άλλους σταθμούς.

Η επίμαχη διαφήμιση προβλήθηκε επίσης το πρωινό της 27ης Οκτωβρίου σε διαφημιστικά διαλείμματα της εκπομπής «Fox & Friends», που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Related posts