Νέα από το διαδίκτυο 

Άδωνις: Που… χάθηκε ο Καμμένος από την επίσκεψη Ερντογάν;

Για την απουσία Καμμένου από την επίσκεψη Ερντογάν…

Για την επίσκεψη Ερντογάν αυτή καθαυτή δεν θα πω τίποτε ακόμη αφ´ενός διότι δεν έχει τελειώσει, θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί και η επίσκεψη του στην Θράκη, αφετέρου διότι δεν θέλω να ασκήσω κριτική στην Κυβέρνηση, ενώ ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι…

ακόμη εδώ.

Όμως δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να σχολιάσω την απουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου. Προφανές φυσικά ότι οι Τούρκοι ζήτησαν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι, να εξαφανίσουν τον Καμμένο.

Ντροπή πρώτη ότι και ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς και ο ίδιος το δέχθηκαν. Ό,τι και να είναι ο Καμμένος, παραμένει ο Υπουργός Αμύνης της Χώρας και ο αποκλεισμός του με τέτοιο εξωφθαλμο τρόπο είναι ανεπίτρεπτος (εκτός και αν ο Τσιπρας θεώρησε ότι θα βλάψει κάνοντας καμμία ανοησία ο Καμμένος την επίσκεψη..)

Όμως το ακόμη πιο πολιτικά γελοίο είναι ότι ένας άνθρωπος που ως Αντιπολίτευση έλεγε ότι η ανακήρυξη της ΑΟΖ πχ είναι το όνειρο της ζωής του και ότι πρέπει να το κάνουμε αδιαφορώντας για την Τουρκία, το ότι το έβαλε στα πόδια δείχνει πόσο πολιτικά δειλός είναι.

Πρώτος για ανέξοδους λεονταρισμούς με στεφάνια πάνω από τα Ίμια και μεγάλες κουβέντες αλλά μόλις ο Ερντογάν έβαλε φωνή, κρύφτηκε….αυτό για να καταλάβετε ποιοι μας κατηγορούσαν με χυδαιότητες τόσα χρόνια …

Τα υπόλοιπα αφού φύγει ο Ερντογάν με την ευχή όλα να πάνε καλά αύριο…

Related posts

Leave a Comment